Sympozium: Sdílené místo, čas a prostor

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavy a doprovodné kulturní události v rámci druhého ročníku Prague Biennale Projekt: Magic Carpets 2019. Série výstav s podtitulem Kompilace Skutečností se uskuteční 24.5. – 8.6. na čtyřech místech v Praze: Kampus Hybernská, Kasárna Karlín, Jedna dva tři gallery – Petrohradská kolektiv a (A)VOID Floating Gallery.

Rádi bychom Vás také pozvali na Sympozium: Sdílené místo, čas a prostor, které se uskuteční 27. a 28. května 2019 v Kampusu Hybernská v Praze. Nabídne Vám zajímavé podněty k přemýšlení o podstatě veřejného prostoru a možnostech, jak zlepšit jeho kvalitu.
Více o účastnících sympozia v odkazu www.magiccarpets.cz/sympozium.

Výzvou letošního ročníku projektu je nabídnout několik pohledů na rozhraní mezi veřejným a soukromým, osobním a sdíleným prostorem a pokusit se o to vnímat město jako obrazový prostor a jazykový systém, který do jisté míry programuje naše životy. Záměrem je zapojit do uměleckého dění obyvatele vybraných lokalit, proto je velký důraz kladen na doprovodný program, který zahrnuje akce pro děti, workshopy, veřejné debaty, performance, happeningy či koncerty. Kompletní přehled akcí a událostí je zveřejněn na www.magiccarpets.cz/program.

Pozvánka na výstavy Kompilace Skutečností zde

Pozvánka na Vernisáž Kasárna Karlín zde

Pozvánka na Sympozium zde

Detailní informace o sympoziu k nalezení zde

Úvod > Příležitosti > Sympozium: Sdílené místo, čas a prostor