Přednáška Hany Huntové: Stejně to nikdy nevyjde?!

Stejně to nikdy nevyjde?!

Hana Huntová

výkonná ředitelka Sdružení agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění SIMAR

18. 10. 2021, 14:00 – 16:00

Přednáška výkonné ředitelky Sdružení agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění SIMAR, Hany Huntové, a diskuse se studenty Katedry sociologie FF UK.

Přijďte se v té snad nejpříhodnější době dozvědět o aktuální situaci okolo volebních průzkumů, nahlédnout do zákulisí oboru, podiskutovat o tom, zda nám k něčemu předvolební výzkumy jsou a jak v této branži rozeznat „šmejdy“…

Hana Huntová je přední osobností českého výzkumu veřejného mínění a trhu, která díky svému dlouholetému působení na pozici výkonné ředitelky SIMAR nejen dobře zná české výzkumné agentury a jejich průzkumy, ale také mezinárodní kontext oboru jako takového. Víte například, zda v průzkumech existují nějaká sdílená oborová pravidla? Jak a kdo je stanovuje nebo hlídá jejich dodržování? Zda spolu výzkumné organizace komunikují nebo dokonce navzájem sdílejí své zkušenosti? A jaké jsou vůbec možnosti, úspěchy i neúspěchy seberegulace oboru?

Více o těchto i dalších tématech týkajících se volebních průzkumů a jejich role v naší společnosti se můžete dozvědět a diskutovat na setkání v pondělí 18. 10. 2021, od 14 hodin v místnosti 1.09 (Celetná 13).

 

Preread pro zájemce:

https://simar.cz/verejne-mineni/otazky-a-odpovedi-o-vyzkumech-verejneho-mineni.html

PREREAD 1 – SIMAR_Předvolební výzkumy 2021

PREREAD 2 – British Polling Council_Report 2015

 

Kontaktní osoba:

Jiří Vinopal, Jiri.vinopal@ff.cuni.cz

Událost na Facebooku: https://fb.me/e/1NEBQFooT

Úvod > Aktuálně > Přednáška Hany Huntové: Stejně to nikdy nevyjde?!