Schůzka pro zájemce o nMgr studium

  • Chcete si udělat pořádek v tom proč a jak se proměňují současné společnosti?
  • A naučit se k tomu pokročilou analýzu interakcí mezi větším množstvím proměnných nebo se hlouběji seznámit s kvalitativními postupy?
  • Případně Vás lákají základní otázky sociologické teorie nebo propojení sociologie s ekonomií?
  • Chcete se věnovat do hloubky vlastnímu tématu, vybrat si z nabídky specializací sahající od sociologie internetu přes veřejné mínění k deviacím a socio-ekonomickým studiím, nebo zkusit si týmovou práci na výzkumném projektu?
  • Zajímá Vás hodnocení socioekonomických intervencí?

Pokud byste alespoň na jednu otázku odpověděl/a ano, zvažte studium magisterské sociologie či socioekonomických studií. Nejste si jistí, v čem by byl takový obor dobrým přídavkem k Vašim znalostem z bakalářského studia? Máte obavy, jak byste studium zvládali, pokud máte bakaláře z jiného oboru, případně jste studovali bakalářskou sociologii či ekonomii na jiné fakultě? Zajímalo by Vás, jak probíhá studium a co byste se naučili? Případně byste si rádi ověřili, co se s takovým oborem dá dělat? Nebo už jste rozhodnutí podat si přihlášku, ale rádi byste zjistili, na co a jak se připravit? Nebo … máte jakoukoli jinou otázku k přijímačkám, studiu či uplatnění?

Pak určitě nezapomeňte připojit se ve středu 23. 3. 2021 od 17:30 k Informačnímu setkání pro zájemce o navazující magisterské studium na katedře sociologie FF UK, a to na Zoom odkazu https://cuni-cz.zoom.us/j/5370462246 , kde na Vaše dotazy odpoví garant přijímacího řízení Petr Lupač.

 

V průběhu dubna pak zvažujeme přípravný kurs zaměřený na znalosti a schopnosti očekávané od zájemce o studia nav. magisterské sociologie, se zvláštním zaměřením na interpretaci výsledků třídění dat I. a II. stupně, a na očekávané znalosti v oblasti dějin a sociologické teorie. Informace o této schůzce budou zveřejněny na webu katedry a zde na konci března. Do této doby prosíme případné zájemce, aby deklarovali emailem svůj zájem o tento kurs kontaktní osobě pro studium na katedře .

 

Úvod > Aktuálně > Schůzka pro zájemce o nMgr studium