Výběrové řízení pro katedru: komunikace

Mezi našimi studenty a studentkami hledáme někoho se zájmem o public relations a komunikaci. Sháníme výpomoc ke komunikaci katedry s veřejností a uchazeči o studium. Konkrétně by činnost zahrnovala:

  • v první fázi přípravu komunikační strategie (zejména organizaci setkání pracovní skupiny, sepisování návrhů atd.) – neočekává se, že dotyčná/ý strategii připraví sama/sám;
  • tvorbu obsahu příspěvků na webové stránky – informace o nových publikacích, událostech apod., ale i přípravu a redakci textů jako jsou seminárky apod. (zahrnuje komunikaci s vyučujícími, drobnou editorskou práci atd.);
  • tvorbu obsahu na sociální média (především v návaznosti na předchozí bod);
  • organizaci či pomoc s organizací některých událostí katedry;
  • přípravu newsletteru pro uchazeče o studium;
  • realizaci dalších nápadů komunikační strategie (viz první bod).

Vzhledem k tomu, že komunikace katedry není rozsáhlá, je předpokládaný rozsah činnosti cca 20-40 hodin měsíčně podle období (náročnější při spuštění komunikace s uchazeči, velmi malá v létě…).

Odměna formou stipendia cca 100-120,-/hod.

V případě zájmu prosím pošlete motivační dopis obsahující jak Vaši motivaci, tak případné předchozí zkušenosti a dále nápad pro komunikaci katedry s veřejností či uchazeči (může být dílčí). Předchozí zkušenosti mohou zahrnovat nejen správu sociálních médií, ale i znalosti redakčních systémů webů, grafického SW a další v činnosti využitelné zkušenosti.

Rozhodně nehledáme jen profíky. Pokud víte, že by Vás tahle činnost bavila a jste ochotni se samostatně učit, jak na to co nejlépe, určitě napište!

 

Motivační dopis a případné dotazy či nejasnosti posílejte Evě Richter.

Termín odeslání do 11. dubna.

Úvod > Příležitosti > Výběrové řízení pro katedru: komunikace