Konference „Věda a technologie v mimořádných situacích“

Chtěli bychom Vás pozvat na konferenci, která proběhne 11. června 2021 na Technické Univerzitě v Liberci na téma „věda a technologie v mimořádných situacích“ a doplnit aktuální informace, pokud jste již naši pozvánku obdrželi dříve. Zároveň spolu s tím nabízíme publikování Vašeho příspěvku ve speciálním čísle časopisu Teorie vědy / Theory of Science.

Vedle příspěvků na místě nabízíme nově rovněž možnost online účasti pro přednášející s tím, že Váš vstup bude prezentován účastníkům konference a diskuze pak proběhne skrze on-line přenos. Pokud by osobní setkání neumožnila pandemická situace, konference proběhne pouze on-line. V tuto chvíli již můžete nahlédnout do průběžně doplňovaného programu konference zde.

V případě, že máte zájem prezentovat Váš konferenční příspěvek, ať už na místě nebo online, prosíme o vyplnění registračního formuláře do 15. dubna, naleznete ho zde.

Všechny zájemce o publikování příspěvku (v rozsahu okolo 5000 slov) v mimořádném čísle časopisu Teorie vědy / Theory of Science prosíme o zaslání příspěvku v elektronické podobě (doc nebo pdf) do 15. října na email teorievedy@flu.cas.cz

Odkaz na leták je zde.

 

Úvod > Příležitosti > Konference „Věda a technologie v mimořádných situacích“