Studentská konference KSA FF UPOL 2021 – Call for papers

Studenti Katedry sociologie, andragogiky a kulturní antropologie Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci pořádají již šestý ročník Studentské konference.

Účastníci si můžou nanečisto vyzkoušet obhajobu, najít případné nedokonalosti práce či procvičit prezentační dovednosti. Nesporným benefitem je i získání zpětné vazby jak od účastníků, tak od odborníků. Účast na konferenci se navíc může vyjímat i v CV. Navíc k této události již neodmyslitelně patří příjemná atmosféra, stejně jako neformální setkání účastníků konference a afterparty. Informační brožuru najdete zde.

Co prezentovat?

Studentská konference není zaměřená na specifické téma, ale na výsledky výzkumů prováděných studenty, například na výsledky bakalářských, diplomových či disertačních prací. Je však možné prezentovat i jiné výzkumy či projekty. Přihlásit se je možné i s rozpracovanou prací. Pro každý příspěvek bude vymezeno cca 10 -15 minut, po něm bude následovat diskuse nad daným tématem. Letos se s ohledem na výsledky evaluací minulého ročníku zaměříme více na podávání zpětné vazby. Pro zájemce bude tudíž po ukončení bloku prostor pro získání zpětné vazby (z hlediska odborníka na danou oblast, ale třeba i na prezentační dovednosti, atp.). Bližší informace najdete zde.

Kdy bude šestý ročník?

V pořadí již šestý ročník Studentské konference v Olomouci se bude konat dne 22. (v případě velkého zájmu také 23.) dubna 2021 formou ONLINE.

Registrace poběží od 14. února 2021 do 4. dubna 2021.

Na krátký sestřih 5. ročníku (který můžete rovněž sdílet na Vašich sociálních sítích) se můžete podívat zde

Na facebookové stránce akce budou průběžně zveřejňovány bližší informace a aktuality a je možné se rovněž podívat na průběh minulého ročníku včetně programu, abstraktů a fotografií.

V případě zájmu vyplňte krátký registrační dotazník.

Úvod > Příležitosti > Studentská konference KSA FF UPOL 2021 – Call for papers