Prague Social Europe Conference 2019: Sociální soudržnost v době digitalizace

Třetí ročník mezinárodní konference Prague Social Europe Conference se letos zaměří na téma Sociální soudržnost v době digitalizace. Konference je již osvědčeným prostorem pro diskuzi o možných cestách k posílení evropské integrace v sociální oblasti.

Tento rok se Prague Social Europe Conference bude konat v termínu od 28. 2. do 1. 3. 2019 Černínském paláci (Loretánské nám. 5, Praha). Pozvání na konferenci již přijali např. bývalý evropský komisař László Andor, profesorska evropského práva na College of Europe Sacha Garben, profesor z Univerzity pro Hospodářství a Techniku Berlín Björn Hacker, rektorka Mendelovy Univerzity v Brně Danuše Nerudová, ministryně práce a sociálních věcí ČR Jana Maláčová nebo ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček a v neposlední řadě předsedkyně FEPS a místopředsedkyně skupiny S&D v Evropském parlamentu Maria João Rodrigues, předseda ČMKOS Josef Středula a další. Více informací naleznete v pozvánce, aktuálním programu nebo na webových stránkách akce.

Potvrzení účasti je nutné do 25. 2. 2019. Registrovat se je možné zde.

Událost Prague Social Europe Conference naleznete i na Facebooku.

Konferenci pořádá Masarykova demokratická akademie, Friedrich-Ebert-Stiftung, zastoupení v ČR a Nadace pro evropská progresivní studia (FEPS). Záštitu nad akcí převzal ministr zahraničních věcí ČR Tomáš Petříček.

Úvod > Příležitosti > Prague Social Europe Conference 2019: Sociální soudržnost v době digitalizace