Dítě v síti & Den offline aneb Konference o digitálních paradoxech

Magazín Flowee pořádá konferenci o harmonii v éře digitální komunikace s názvem Dítě v síti & Den offline aneb Konference o digitálních paradoxech, která se uskuteční dne 13. prosince 2018 v Praze od 14.00 v prostorách coworkingového centra Opero v Salvátorské ulici. Akce se uskuteční pod záštitou Věry Jourové, eurokomisařky pro oblast spravedlnosti, ochrany spotřebitelů a otázky rovnosti.

Konference je určena odborníkům z oblasti médií, marketingu a vzdělávání. Zabývá se mnoha paradoxy dnešní „doby datové“, která nabízí stejně tak úžasné příležitosti jako dosud netušená rizika. Jak se smysluplně vzdělávat? Jak uspět v „nové ekonomice“? Jak se v digitálním světě prezentovat? Jak se chránit před dravci digitální džungle? Jak nesednout na lep „fake news“? Jak nezapomenout na život offline?

Pokrok v oblastech virtuální reality a umělé inteligence mění to, jakým vnímáme svět kolem sebe.  V epicentru této revoluce se nachází mladší ročníky, které již vyrostly s mobilem v dlani. Ve světě, který se technologiemi zmenšil na globální vesnici.

Pořatel konference magazín Flowee v roce 2018 připravil projekt Dítě v síti (ditevsiti.cz) a 29. září inicioval celostátní detoxikační rituál s názvem #Denoffline.

Součástí konference bude také křest knihy Průvodce budoucností: Jak si užít globální krizi, kterou připravil tým Flowee v čele s Janem Müllerem.

Více informací zde.

Pro jakékoliv dotazy se prosím obraťte na pořadatele prostřednictvím mailu konference@ditevsiti.cz.

Úvod > Příležitosti > Dítě v síti & Den offline aneb Konference o digitálních paradoxech