Konference Volební výzkumy a volební modely: Jaké byly volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017 a prezidentské volby 2018?

Sdružení agentur pro výzkum trhu a veřejného mínění SIMAR spolu s Centrem pro výzkum veřejného mínění SOÚ AV ČR v.v.i. si Vás dovolují pozvat na konferenci Volební výzkumy a volební modely: Jaké byly volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017 a prezidentské volby 2018?, která se bude konat ve čtvrtek 8. března 2018 od 9 do 14:30 hod. v sále 206 Akademie věd České republiky, Národní 3, Praha 1. 

Program konference si klade za cíl kultivovat oblast výzkumů veřejného mínění, zejména těch předvolebních. Jde o to, aby odborníci v agenturách či institucích, které tyto výzkumy provádějí, zlepšovali své schopnosti provést kvalitní šetření a také aby uživatelé těchto výzkumů, tedy mimo jiné novináři, odborná veřejnost i občané, byli schopni tyto výzkumy dobře interpretovat a přistupovat k nim alespoň se základním porozuměním věci. Bližší informace k obsahu konference naleznete zde.

Účast na konferenci je bezplatná po předchozí registraci na e-mailu simar@simar.cz nebo marie.milenovska@soc.cas.cz.

Úvod > Příležitosti > Konference Volební výzkumy a volební modely: Jaké byly volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 2017 a prezidentské volby 2018?